Gezamenlijk aanbesteden devices

Elk jaar kopen schoolbesturen grote aantallen devices in voor leerlingen, docenten en ondersteunend personeel. Dit is een omvangrijke klus die veel tijd en aandacht vraagt. SIVON neemt dat werk graag uit handen. Wij nodigen je uit om mee te doen aan de gezamenlijke aanbesteding van devices via SIVON. De volgende ronde is gestart. Je kunt je tot uiterlijk 6 oktober inschrijven via het inschrijfformulier.

Ga naar het inschrijfformulier

Kosten

De aanbesteding voor de devices moet nog plaatsvinden. Daarom zijn de definitieve prijzen van de devices nog niet bekend. Naast de aanschafprijs van de devices betaal je voor het aanbestedingstraject inkoopkosten en een deelnamefee. Hieronder vind je een opbouw van de kosten.  

  • Deelnamefee € 1000,- excl. 21% btw.
  • De begeleidingskosten. De totale kosten voor de begeleiding zijn € 30.000 excl. 21% btw en wordt verdeeld over de deelnemende besturen. Hoe meer je bestelt hoe groter jouw aandeel in dit bedrag. Het bedrag per schoolbestuur kan daarom pas worden vastgesteld als alle aanmeldingen (oktober 2023) binnen zijn. Mocht blijken dat het bedrag voor een schoolbestuur hoger wordt dan € 5.000 excl. 21% btw dan nemen we contact met het schoolbestuur op om tot een oplossing te komen.
  • De prijs die de leverancier aan wie de opdracht wordt gegund heeft geoffreerd. 

Planning gezamenlijke aanbesteding devices

De gezamenlijke aanbesteding voor devices vindt twee keer per jaar plaats. Hieronder vind je de planning.

Najaarsronde 2023

  • Inschrijven uiterlijk 6 oktober 2023
  • Ondertekenen deelname-overeenkomst
  • Aanbestedingprocedure
  • Levering devices: januari 2024 (uiterlijk begin februari)

Voorjaarsronde 2024

  • Levering devices: voor de zomervakantie van 2024

Aanmelden

Aanmelden voor najaarsronde 2023 is gestart. Je kun je inschrijven via het inschrijfformulier. De inschrijvingstermijn loopt tot en met vrijdag 6 oktober 2023.

Ga naar het inschrijfformulier

Meer informatie

Wil je meer weten over de gezamenlijke aanbestedingen? Lees dan de meest gestelde vragen over de aanbesteding van devices of bekijk de factsheet.