terug

Gemiddeld 32% korting op devices door gezamenlijke aanbesteding 

De gezamenlijke aanbesteding van devices die dit najaar startte, heeft een mooi resultaat opgeleverd. Met trots kan SIVON meedelen dat we een korting van 32,2% over alle devices hebben binnengesleept voor onze leden. 

Aan deze aanbesteding met levering in januari 2024 hebben 14 schoolbesturen meegedaan. Gezamenlijk hebben zij 5.453 devices aanbesteed, onderverdeeld in 16 verschillende types. De totale waarde van de aanbesteding bedroeg 3,5 miljoen euro inclusief btw. De waarde is gebaseerd op de laagste online prijs die aangeboden wordt op het moment van de aanvraag en geldt voor de minimumspecificaties van het desbetreffende device.  De behaalde korting varieert tussen 15,1% en 46,2%. 

René van Ewijk, staffunctionaris onderwijs en ICT bij Kerobei, is meer dan tevreden: “Een prachtige prijs voor Chromebooks die aan al onze eisen voldoen. Chapeau!” 

Nieuwe ronde 
In februari starten we met een nieuwe ronde voor levering van devices rond de zomervakantie van 2024.