Netwerken

Onze leden en experts hebben veel kennis in huis. Dat delen we graag met elkaar in netwerken. Praat mee over thema’s als inkoop, IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen. In de netwerken stel je al jouw vragen. Collega’s van andere schoolbesturen of experts beantwoorden deze. Ook ga je in de netwerken met elkaar in gesprek en wissel je kennis uit. Denk aan het delen van praktijkvoorbeelden, actuele vraagstukken of innovatieve ideeën. 

Hieronder een overzicht van onze netwerken.

Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy

Praat mee over IBP in het besloten Netwerk IBP. Binnen dit netwerk kan iedereen die zich in het po en vo met IBP bezighoudt kennis uitwisselen, documenten delen en met elkaar in gesprek. Ben je nog geen lid van de groep of wil je meer informatie? Lees dan meer over het Netwerk IBP of meld je aan via het aanmeldformulier.

Deel kennis met andere schoolbestuurders

Om kennis met elkaar te delen en elkaar vragen te kunnen stellen over alles rondom digitaliseringsvraagstukken in het onderwijs hebben wij op LinkedIn een besloten groep aangemaakt. Met deze groep creëren we een besloten online omgeving voor leden om elkaar vragen te stellen en kennis uit te wisselen. Alleen SIVON leden worden toegelaten tot deze groep. Wil je meepraten, jouw kennisdelen of een vraag stellen en ben je SIVON lid, meld je aan

LinkedIn SIVON

Op de LinkedIn-pagina van SIVON lees je actuele artikelen en praktijkvoorbeelden en kun je tips en kennis delen. Wil je niets missen? Volg dan de LinkedIn-pagina van SIVON.