Ons verhaal

Iedere leerling en iedere leraar heeft recht op het krijgen en geven van veilig en toekomstbestendig digitaal onderwijs; het tijdig ontvangen van de juiste leermiddelen hoort daar uiteraard bij.​ SIVON is dé ict-coöperatie van en voor het po en vo; samen met partners en in constant overleg met de markt, behartigen wij vanuit publieke waarden de belangen van onze leden.  

SIVON helpt scholen bij het realiseren en doorontwikkelen van veilig en toekomstbestendig digitaal onderwijs, nu en in de toekomst; zij adviseert, ontzorgt en behartigt de belangen van scholen, zodat die zich kunnen richten op hun primaire taak: het verzorgen van het allerbeste onderwijs.​

  • SIVON vertegenwoordigt de belangen van het onderwijs in onderhandeling met leveranciers en techbedrijven
  • SIVON geeft advies, ontzorgt en faciliteert kennisdeling voor ieder kennisniveau
  • SIVON levert hoogwaardigde dienstverlening en infrastructuur​

Onze diensten en kennisproducten sluiten naadloos aan op de realiteit van het onderwijs: dynamisch en voortdurend in beweging. Samen in gesprek of onderhandeling met een grote (tech-)leverancier? Laptops inkopen? Behoefte aan snel en veilig internet en wifi? Of aan het uitwisselen van kennis op het gebied van inkoop of informatiebeveiliging en privacy? Sluit je aan bij SIVON; samen staan we sterker!

Sluit je aan bij SIVON