Inkoop digiborden

Schoolbesturen gebruiken op grote schaal digiborden. Het inkopen van deze digiborden kan een complex inkooptraject zijn en vindt vaak niet meer dan eens in de paar jaar plaats. Om schoolbesturen hierbij te ondersteunen heeft SIVON de dienst ‘Ondersteuning bij de inkoop van digiborden’ opgezet. 

SIVON heeft met drie leveranciers een raamovereenkomst afgesloten. Wanneer je via ons digiborden inkoopt dan starten we voor het schoolbestuur een minicompetitie op en begeleiden dit traject. 

Het schoolbestuur geeft aan geïnteresseerd te zijn in het inkopen van digiborden via SIVON. Na de intakefase en inventarisatie van de benodigde digiborden zetten we een offerte-aanvraag uit onder de drie leveranciers. Op basis van de – voor het schoolbestuur – belangrijkste criteria en een demonstratie door de leverancier op een locatie van de school worden de offertes beoordeeld. Dit resulteert uiteindelijk in een definitieve gunning van één leverancier.  

Waarom via SIVON?

  • Geen losse aanbesteding of inkoop, wij regelen het van A tot Z.  
  • Inkoopvoordeel doordat onder de raamovereenkomst een groot volume aan digiborden is uitgevraagd. 
  • Geen gedoe met aanbestedingsregels en -strategieën: experts binnen SIVON weten hoe het zit. 
  • Gebundelde kennis op het vlak van inkoop van digiborden: technisch, inkoopproces, markt en cumulerende ervaringen uit de minicompetities. 
  • Met elkaar een sterke positie op de markt.  

Interesse 

Ben je geïnteresseerd om jouw digiborden via SIVON te laten inkopen? Neem dan contact met ons op via digiborden@sivon.nl. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.