terug

Webinar Leermiddelenmarkt in transitie

Het veranderende leermiddelenlandschap brengt voortdurend nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe kan je je als onderwijsprofessional positioneren ten opzichte van uitgeverijen en distributeurs? En welke informatie heb je daarvoor nodig?

  • 13 juni 2024
  • 13.00-14.30
  • Geen kosten
  • Online – MS Teams

Het Netwerk Leermiddelen nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het Webinar ‘Leermiddelenmarkt in transitie: positionering van scholen in een veranderend leermiddelenlandschap’ op 13 juni om 13.00 uur. In dit Webinar gaan we in op de dynamische en veranderende relatie tussen scholen, uitgevers en distributeurs.

Programma

Tijdens het webinar worden ervaringen, kennis en best practices gedeeld. Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt, met sessies speciaal voor het voortgezet onderwijs.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is op een school of in een schoolbestuur in het voortgezet onderwijs: leraren, ict-coördinatoren, stafmedewerkers met een leermiddelentaak, schoolleiders, bestuurders. Deelname verloopt via het platform onderwijsnetwerken.nl.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor het Webinar via ons platform onderwijsnetwerken.nl.

Aanmelden

Over Netwerk Leermiddelen

Het Netwerk Leermiddelen is een gezamenlijk initiatief van het onderwijs, SIVON en Kennisnet. Hier komen onderwijsprofessionals samen om kennis te delen, hun horizon te verbreden, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Het netwerk richt zich op diverse thema’s, zoals beleidsvorming rondom leermiddelen, inzicht in de leermiddelenmarkt en duurzaamheid van leermiddelen. Iedereen die betrokken is bij de keuze en implementatie van leermiddelen in het primair en voortgezet onderwijs is welkom. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor het Netwerk Leermiddelen. Ga hiervoor naar onderwijsnetwerken.nl en meld je aan (gratis, registreren via je schoolaccount of account van Kennisnet Entree Federatie).