terug

Stichting CVO-AV kiest voor een veilig en betrouwbaar netwerk van SIVON

Aardrijkskunde, godsdienst, maatschappijleer of techniek. Samenwerken tijdens de les of in je eentje thuis aan je huiswerk. Het maakt niet uit welk vak je hebt, wanneer je daaraan werkt of waar je dat doet, een veilig en betrouwbaar netwerk is onmisbaar. Stel je eens voor dat de Wifi uitvalt? Of dat het internet ontzettend traag is? 

Bij Stichting CVO-AV werken gepassioneerde docenten en medewerkers die het beste voor hebben met ieder kind. Erwin, Peter en André realiseren zich als geen ander dat een veilige en betrouwbare ict-infrastructuur onmisbaar is als je goed en passend onderwijs wil aanbieden aan iedere leerling. Samen met ICT-coöperatie SIVON gingen zij op zoek naar een netwerkoplossing die het beste aansloot bij hun onderwijsvisie en de verschillende locaties. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er zijn!

Network as a Service is een dienst van SIVON en wordt mede mogelijk gemaakt door Kennisnet. Wil je ook een veilig en betrouwbaar netwerk op school? Neem contact op met jouw relatiemanager of één onze productadviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Ben je nog geen lid van SIVON? Lees dan meer over het SIVON-lidmaatschap en word lid.

Met dank aan de volgende mensen van CVO-AV:

  • Erwin de Man, docent techniek
  • Peter Voorberg, docent aadrijkskunde, maatschappijleer & godsdienst
  • André Poot, beleidsadviseur ict & onderwijs en privacy officer
  • Cindy Ebben, senior communicatie-adviseur

Deze video is gemaakt door ontwerpbureau StoryStudio.