terug

Fysieke bijeenkomst Netwerk IBP po/vo  

  • Datum: 30 oktober 2023
  • Tijd: 12.30 – 16.00 uur
  • Locatie: omgeving Eindhoven

Het afgelopen jaar is er in het Netwerk IBP tijdens verschillende bijeenkomsten de wens uitgesproken om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken. En bovenal van elkaar te leren.  

Programma

Tijdens deze middag staan wij onder andere stil bij het Dreigingsbeeld Funderend Onderwijs. Aan de hand van dit dreigingsbeeld gaan wij in groepen met elkaar in gesprek: herken je het dreigingen, hoe zie je het voor je eigen school en op welke manier breng je zelf dreigingen in kaart. Ook gaan wij nader met elkaar in gesprek aan de hand van verschillende onderwerpen. Het definitieve programma volgt nog. Het programma is voor alle bijeenkomsten hetzelfde.  

Voor wie?

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn voor iedereen die zich op school bezighoudt met IBP. 

Aanmelden

Ben je al lid van het netwerk IBP? Dan hoef je niets te doen. Leden van het netwerk ontvangen een uitnodiging voor deze fysieke bijeenkomst om zich op aan te melden en eventuele dieetwensen door te geven. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo en ontvang ook een uitnodiging voor de fysieke netwerkbijeenkomst.  

Meer informatie over de bijeenkomst en het netwerk lees je op de website van Kennisnet. 

Aanmelden voor het netwerk