terug

Word jij onze nieuwe communicatie­­­adviseur?

Iedere leerling en iedere leraar heeft recht op het krijgen en geven van veilig en toekomstbestendig digitaal onderwijs; het tijdig ontvangen van de juiste leermiddelen hoort daar uiteraard bij. SIVON is dé ict-cooperatie van en voor het po en vo; samen met partners en in constant overleg met de markt, behartigen wij vanuit publieke waarden de belangen van onze leden.   

Om onze missie te kunnen uitvoeren, zijn we op zoek naar een Medior communicatieadviseur (0,6 – 1,0 fte). 

Ben jij een enthousiaste doener met vernieuwende ideeën om diverse doelgroepen te bereiken?  Vind jij het belangrijk dat scholen veilig en toekomstbestendig digitaal onderwijs kunnen geven aan hun leerlingen? Lees dan snel verder.   

Over de functie  

Als communicatieadviseur ga je aan de slag om de diensten en activiteiten van SIVON bekend te maken onder de verschillende doelgroepen. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor deze diensten en activiteiten.  

Je werkt samen met de senior communicatieadviseur. In jouw functie krijg je de ruimte voor je eigen inbreng en ideeën en is zelfstandig kunnen werken belangrijk. Je werkzaamheden zijn zeer divers; van het maken van communicatieplannen, het geven van communicatieadvies, het schrijven van teksten, social media bijhouden tot het mede-organiseren van evenementen.  

Wat ga je doen? 

  • Je stelt communicatieplannen op voor de diensten en activiteiten van SIVON in samenwerking met de collega’s.  
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de communicatieplannen die grotendeels door jezelf worden uitgevoerd.  
  • Je schrijft en redigeert teksten.  
  • Je bent verantwoordelijk voor de leden- en nieuwsbrieven.  
  • Je houdt de website bij, plaats berichten en indien nodig verbeter je de website.  
  • Je bent verantwoordelijk voor de LinkedInpagina. 
  • Je begeleidt de uitvoering van communicatie-activiteiten zoals vormgeving en filmopnames.  

Wij vragen 

Een enthousiaste doener die het leuk vindt om communicatieplannen te maken maar deze ook graag uitvoert. Je beschikt over een vlotte pen en bent op de hoogte van relevante online en offline communicatiemiddelen om de schoolbesturen te bereiken. De kandidaat die wij zoeken heeft minimaal een hbo-opleiding in de communicatie en minimaal drie jaar werkervaring.  

Wij bieden 

SIVON biedt je een uitdagende baan. Salaris is marktconform. We bieden een contract voor één jaar met optie tot verlenging. 

Iets voor jou?  

Is deze functie iets voor jou? Mail dan je motivatie en cv naar info@sivon.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie? Mail of bel Daniëlle Borkent, senior communicatieadviseur a.i. via d.borkent@sivon.nl of 06 23680243.