terug

Meld je aan voor OnderwijsInzicht 2023

Met welke (veranderende) wetgeving heb je te maken? En wat doe je als zich een cybersecurity-incident voordoet, op je onderwijsorganisatie? Hoe verandert de leermiddelenmarkt en hoe kies je de juiste leermiddelen? Wat is er beschikbaar naast het traditionele aanbod van uitgeverijen?

Twee actuele vraagstukken waar je je als school in het basis- en voortgezet onderwijs wel over moet buigen. Meer weten over deze en andere relevante onderwijsthema’s? Van gedachten wisselen met collega-professionals en experts uit verschillende gerelateerde domeinen? Start het nieuwe schooljaar goed en kom naar OnderwijsInzicht op vrijdag 15 september in het Spant in Bussum. Neem twee of meer collega’s mee en je kunt tegen een flink gereduceerd tarief naar binnen.

OnderwijsInzicht is sinds 2018 hét congres over ict voor het primair en voortgezet onderwijs. Elk jaar komen verschillende thema’s aan bod, zoals technologische innovatie, ethiek, digitale geletterdheid, professionalisering van leraren en docenten, informatiebeveiliging en privacy, informatiemanagement en leermiddelen. Daarom is OnderwijsInzicht interessant voor alle medewerkers in het po en vo die zich bezighouden met ict in hun school of bestuur.

Let op: als lid van SIVON krijg je een korting van 50 euro per kaartje voor OnderwijsInzicht 2023. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, laat ons dit dan weten via info@sivon.nl en wij helpen je deze korting verzilveren!