terug

Webinar Veilig Internet voor inkopers & Normenkader voor inkopers 

Ben jij inkoper en wil je meer weten over onze gesubsidieerde dienst Veilig Internet? Of ben je benieuwd wat het nieuwe Normenkader IBP FO voor jou betekent? Op dinsdag 25 juni van 9.30-10.30 uur praten we jou hierover bij in een online webinar. 

Tijdens deze online bijeenkomst gaan Hans-Peter Ligthart (Programmamanager Normenkader IBP), Marc Pluijmaekers (Productadviseur) en Kris Ubink (Productmanager) van Veilig Internet in op de rol van de inkoper als het gaat om Veilig Internet en het Normenkader. Zo staat Hans-Peter onder andere stil bij risicomanagement en de afhankelijkheid van leveranciers. Ook de afspraken voor informatiebeveiliging van het ROSA schema en de specifieke normen die over ketenbeheer gaan, staan op het programma.

Kris en Marc vertellen je daarnaast alles over de vele voordelen van Veilig Internet. Zo verbindt onze dienst jouw scholen op een beveiligde en bij jou passende manier met het internet. Voor de beveiliging (met professioneel beheerde Cloud firewall die o.a. beschermt tegen DDoS-aanvallen) is een subsidie van het ministerie van OCW beschikbaar, waardoor alles tegen een zeer scherpe prijs beschikbaar is. Maar dat is nog lang niet alles! We gaan je daar in deze sessie meer over vertellen.

Ben jij inkoper en wil je weten wat Veilig Internet én het nieuwe Normenkader IBP FO voor jou betekenen?

Aanmelden kan hier