terug

Webinar over herstart leermiddelenproces Iddink Learning Materials  

SIVON organiseert, samen met Iddink, morgen 18 april om 15.30 uur een webinar voor schoolbesturen. Het webinar gaat over de herstart van het leermiddelenproces nadat Iddink Learning Materials afgelopen week getroffen is door een cyberaanval. Hierdoor zijn de systemen van Iddink Learning Materials niet bereikbaar en kunnen scholen hun leermiddelenlijsten op dit moment niet inleveren. 

In dit webinar gaat Iddink in op de herstart van het leermiddelenproces, planning ervan en is er gelegenheid om vragen te stellen. Het webinar gaat niet in op de cyberaanval of de oorzaken van deze cyberaanval.  

Ben je leermiddelencoördinator of verantwoordelijk voor het leermiddelencontract voor jouw bestuur of school? Heeft jouw school een contract met Iddink voor de levering van leermiddelen? Meld je dan hieronder aan.

Omdat de eerste scholen vrijdag 19 april starten met hun meivakantie en we graag alle scholen willen informeren, organiseren we op deze korte termijn een webinar. Een terugkoppeling van dit webinar volgt via onze reguliere communicatiekanalen.