terug

Online Netwerk Inkoop bijeenkomst

  • Datum: 16 januari 2024
  • Tijd: 9.30 – 11.00 uur
  • Locatie: Online

Deze eerste bijeenkomst van 2024 staat in het teken van TenderNed en hoe het gebruik daarvan te optimaliseren. 

Tijdens deze sessie word je door Hans Minkes, adviseur Informatievoorziening bij TenderNed, helemaal bijgepraat over alle ins en outs en (on)mogelijkheden van TenderNed. En niet onbelangrijk, je weet vervolgens ook hoe deze functionaliteiten werken. 

Hij geeft antwoord op de meest voorkomende vragen en problemen. Er is uiteraard ook volop gelegenheid om vragen te stellen en casussen aan te dragen. Bijvoorbeeld waar je als inkoopprofessional tegenaan loopt bij het gebruik van TenderNed. Wat kan er anders, wat kan er beter? Waarom is een bepaald veld op een bepaalde manier ingericht etc. 

Kortom, deze sessie is ervoor om het maximale uit het gebruik van TenderNed te halen, zodat jouw aanbestedingen via TenderNed in de toekomst nog soepeler gaan verlopen. Daarnaast is er dus ook gelegenheid om TenderNed te voorzien van input om het systeem nog gebruiksvriendelijker te maken.

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaande button en deel hieronder vooral welke vragen jij graag wil stellen. Dan beantwoordt Hans Minkes die vragen graag tijdens de sessie. 

Een paar dagen voor aanvang ontvang je van ons de Teams link met laatste informatie.

Aanmelden