terug

Regionale bijeenkomsten rondom cybersecurity en het Normenkader IBP FO

Tijdens de ledendag deelde Sander Ewald (relatiemanager SIVON) de inzichten die hij heeft opgedaan bij diverse bijeenkomsten rondom ‘Cybersecurity en het Normenkader IBP FO’. In de afgelopen periode heeft hij samen met collega-relatiemanager Martijn de Wilde deelgenomen aan meerdere regionale onderwijsnetwerken om onder andere te spreken over: 

  • krachtenbundeling en waarom dit zo belangrijk is;  
  • Normenkader IBP FO; 
  • Deep Dive en het toetsen van de IBP-status binnen een schoolbestuur; wat weten we al uit de praktijk?; 
  • slim kennis uitwisselen in de regio. 

Aanwezige schoolbestuurders, managers bedrijfsvoering en ict-managers geven aan dat ze deze bijeenkomsten zeer verhelderend en nuttig vonden. 

Open uitnodiging 

Is jouw schoolbestuur onderdeel van een regionaal netwerk en denk je dat bovenstaande onderwerpen ook voor jouw netwerk van meerwaarde kunnen zijn? Nodig ons dan uit voor de volgende bijeenkomst en krijg tijdens een interactieve sessie van twee uur inzichtelijk wat ‘Cybersecurity en het Normenkader IBP FO’ voor jouw schoolbestuur kan betekenen. 
Meld je aan via info@sivon.nl