Quick Scan

Hoe veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig zijn de digitale systemen van uw scholen? Hoe is het contact met leveranciers? En hoe zit het met contractmanagement en service-afspraken? Bent u op de hoogte van de laatste digitale innovaties? En zet u ze voldoende in om uw lessen te verrijken?

Om antwoord op deze en andere vragen te krijgen, kunt u SIVON een Quick Scan laten uitvoeren. Tijdens deze tweedaagse scan – geschikt voor kleine en (middel)grote schoolbesturen – kijkt onze expert mee over uw schouder en helpt u op weg naar verbetering. De scan zelf neemt ongeveer een dag in beslag, de verwerking van de uitkomsten tot een advies ook.

Voor wie?

Schoolbesturen binnen het primair en voortgezet onderwijs.

Hoe werkt het?

Aan de hand van het ‘Vier in balans’-model van partner Kennisnet, kijken we samen met u naar het evenwicht en de samenhang tussen de volgende zaken:

  • uw visie op ict;
  • de deskundigheid van uw medewerkers;
  • de inhoud en toepassingen die u gebruikt;
  • de inrichting van uw infrastructuur.

Na deze snelle en grondige scan, ontvangt u van SIVON een inzichtelijk rapport met praktische adviezen voor verbetering.

Wat kost het?

De Quick Scan is gratis en vrijblijvend; vergeleken met een commerciële aanbieder, bespaart u zo al enkele duizenden euro’s. Wel vraagt SIVON u om een lidmaatschapsbijdrage voor de duur van minimaal één jaar. Voor dit bedrag – afhankelijk van de grootte van uw bestuur – geniet uw van alle voordelen die onze ict-ledencoöperatie te bieden heeft op het gebied van producten, services en belangenbehartiging.

Hoe kan ik meedoen?

Wilt u ook weten of uw digitale leer- en werkomgeving voldoende veilig en betrouwbaar is? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers via info@sivon.nl of plan een Quick Scan in met onze expert Bas Roset via b.roset@sivon.nl.