terug

NaaS: succesvolle samenwerking met Stichting Carmelcollege 

Met veel plezier en trots kijken we terug op het traject dat wij samen met Stichting Carmelcollege binnen Network as a Service (NaaS) hebben doorlopen. Op 6 november 2023 startte de intakefase met de wens om het volledige huidige netwerk voor 1 april 2024 in beheer te laten nemen door de gegunde leverancier. Een pittige uitdaging gezien deze korte tijdsspanne, maar met het gewenste resultaat! 

Op 6 november 2023 startte de intakefase waarin we samen met Stichting Carmelcollege de uitvraag hebben gespecificeerd. In 3 weken wist SIVON alle eisen en wensen samen te brengen en deze als offerteaanvraag te publiceren. Voor een schoolbestuur met een dergelijke omvang als het Carmelcollege was dit een recordtempo. Dankzij de goede en efficiënte samenwerking met Stichting Carmelcollege is dit gelukt en daar kijken we met trots op terug.  

Samenwerking HPE Aruba Networking en Wentzo

De wens van dit schoolbestuur was om het volledige huidige netwerk voor 1 april 2024 in beheer te laten nemen door de gegunde NaaS-leverancier. In februari 2024 hebben we de opdracht voorlopig gegund aan Wentzo die een inschrijving deed met HPE Aruba Networking. Het is mooi om te ervaren hoe Wentzo en Stichting Carmelcollege samen optrekken om de gewenste deadline van 1 april te behalen.   

Maandagmiddag 25 maart is de gunning definitief gemaakt en de samenwerking tussen Wentzo en Stichting Carmelcollege vastgelegd. Een mooie afsluiting van een intensief, soepel en snel inkoopproces en de start van een langdurige samenwerking die uiteraard feestelijk gevierd werd.   

Interesse NaaS?

Wil jij als schoolbestuur profiteren van NaaS? Dat kan ook! Naast besturen als Stichting Carmelcollege, met een omvang van meer dan 50 locaties en 3000 access points, doen we namelijk ook minicompetities voor bijvoorbeeld een VO-eenpitter en alles daar tussenin. Dergelijke uitvragen doen we in ons Plusperceel, met name gericht op schoolbesturen voor het voortgezet onderwijs en/of met aanvullende wensen en eisen.  

Daarnaast heeft SIVON ook een Basisperceel, gericht op primair onderwijsinstellingen waarin een kwalitatief goede standaard gehanteerd wordt met een compact inkoopproces.  

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact opnemen met NaaS@sivon.nl