Relatiemanager Bo van Dijk

Maak kennis met relatiemanager Bo van Dijk. We hebben haar gevraagd naar haar drijfveer en ambities in haar rol als relatiemanager bij SIVON. 

Voordat Bo bij SIVON werkzaam was hield zij zich bezig met formatieondersteuning op scholen. Tevens heeft ze een commerciële achtergrond en is al 10 jaar actief in de reisbranche.  

Samen staan we sterk 

Ze kijkt uit naar wat zij samen met SIVON kan bereiken: ‘in slechts enkele jaren heeft SIVON al zoveel bereikt, en dit is nog maar het begin.’ aldus Bo. Door de unieke positie die SIVON heeft binnen het onderwijs, wist ze al snel dat zij onderdeel uit wilde maken van de mooie ontwikkelingen die de organisatie teweegbrengt.  

Hetgeen wat Bo aanspreekt in haar rol als relatiemanager bij SIVON is het vertegenwoordigen van de besturen: ‘waar je normaal gesproken een organisatie vertegenwoordigt, is dat bij SIVON precies omgekeerd. Hier sta ik namens de besturen, en dat voelt als een grote eer.’ Samen staan we sterk, is dan ook een van de boodschappen die SIVON heeft. Bo kijkt er naar uit om samen met schoolbesturen te bouwen aan een nog beter en veiliger digitaal onderwijs.  

Bo van Dijk komt oorspronkelijk uit Bussum, maar is druk opzoek naar een woning in het altijd gezellige Brabant. Ze is vaak op pad met haar kleine viervoeter Karel: 50% cocker spaniel, 50% poedel en 100% knuffelbaar! ‘Afgelopen week mocht Karel zelfs mee naar een overleg met een bestuur, waar hij braaf onder de vergadertafel op me wachtte tot de meeting voorbij was.’  

Neem contact op met Bo van Dijk, relatiemanager SIVON. Maak snel een afspraak met Bo om te bespreken wat SIVON voor jouw school kan betekenen. via b.vandijk@sivon.nl of 06 – 129 074 70.