terug

Op 15 november is het weer tijd voor de jaarlijkse SIVON dag! 

Pak je agenda erbij, want op 15 november organiseren wij voor alle schoolbesturen weer de jaarlijkse SIVON dag! Met dit jaar weer inspirerende sprekers, interactieve workshops, genoeg tijd om je netwerk te onderhouden en ook nog eens op een bijzondere locatie.   

Of je nu deel uitmaakt van het bestuur, je focus ligt op ict of druk bent met inkoop, dit jaar hebben we voor iedere groep interessante workshops gepland. Je krijgt zowel inhoudelijke workshops gericht op jouw functie als plenaire sessies die interessant zijn voor iedere groep. 

De gehele dag zorgen wij ervoor dat je niks tekort komt, met onder andere een gezamenlijke lunch en afsluitende borrel met de mogelijkheid om gezellig rond te lopen en bij te praten.   
  
De dag begint om 09:45 uur, met inloop vanaf 09:15 uur en eindigt rond 15:30 uur met daarna nog een borrel tot 16:30 uur. 
  
Na de zomervakantie wordt het volledige programma bekendgemaakt en kun je je aanmelden. Zet voor nu 15 november alvast in je agenda en dan zien we je hopelijk bij de SIVON dag!