terug

Na de zomer van start met vervolg Deep Dive

Inmiddels heeft SIVON het project Deep Dive 1.0 succesvol afgerond, dus aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk. Wel komt er na de zomer een vervolg, alleen dan in een andere vorm. 

Omdat de assessments per locatie afzonderlijk plaatsvonden, was dit een tijdrovend proces voor ons. Er was echter zoveel belangstelling dat we zijn gaan nadenken over hoe we het proces anders kunnen inrichten voor een groter bereik. We hebben nu een aantal sessies hierover gehad, het lesmateriaal op orde gebracht en de eerste ideeën voor een nieuw proces zijn geboren.  

Fysieke groepssessies per regio

Zo willen wij na de zomer proberen te starten met vijf fysieke groepssessies met circa 10 besturen uit dezelfde regio en onze ruim ervaren auditors. In een dag tijd leer je dan hoe je een eigen nulmeting doet en hoe je dit gebruikt voor het normenkader. Ook ontmoet je tijdens deze fysieke bijeenkomst andere besturen uit jouw regio en kun je ervaringen uitwisselen.  

Dus heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van dit project? Dat kun je hier doorgeven. Zodra we dan meer weten, nemen we contact met je op.