terug

Vliegende start in eerste jaar Netwerk Inkoop  

Het Netwerk Inkoop bestaat inmiddels een jaar en heeft nu al haar 110ste lid mogen verwelkomen. Het actieve netwerk van inkoopprofessionals startte 31 maart vorig jaar en wisselt inmiddels met veel plezier en op ongedwongen wijze kennis en ervaringen uit. Ook op het online platform www.sivonnetwerken.nl zien we volop activiteit. Zo zijn er al 66 nieuwsberichten geplaatst, 43 vragen gesteld, nog veel meer antwoorden gegeven en zo’n 30 inkoopdocumenten gedeeld.   

In het eerste jaar zijn er 8 online netwerkbijeenkomsten, 6 regiobijeenkomsten en 1 landelijke netwerkbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze goedbezochte meetings hebben we relevante thema’s besproken, zoals: MVOI, Aanbestedingsgrens, Spendanalyses, ChatGPT & Inkoop, Circulair Inkopen, Contractmanagement, Beter aanbesteden, Valkuilen bij een aanbesteding, Van decentrale naar (deels) centraal inkopen en indexering. Al met al een succesvol eerste jaar dus! 

Wil je je ook aansluiten of een collega aanbrengen?

Schrijf je dan hier in