terug

Nieuwe dienst SIVON: inkoop digiborden

Schoolbesturen gebruiken op grote schaal digiborden. Het inkopen van deze digiborden kan een complex inkooptraject zijn en vindt vaak niet meer dan eens in de paar jaar plaats. Om schoolbesturen hierbij te ondersteunen heeft SIVON de dienst ‘Ondersteuning bij de inkoop van digiborden’ opgezet. Op dinsdag 31 oktober organiseren we over deze dienst een informatiebijeenkomst.

Het inkopen van digiborden via SIVON heeft als voordelen:

  • Geen losse aanbesteding of inkoop, wij regelen het van A tot Z.  
  • Inkoopvoordeel doordat onder de raamovereenkomst een groot volume aan digiborden is uitgevraagd. 
  • Geen gedoe met aanbestedingsregels en -strategieën: experts binnen SIVON weten hoe het zit. 
  • Gebundelde kennis op het vlak van inkoop van digiborden: technisch, inkoopproces, markt en cumulerende ervaringen uit de minicompetities. 
  • Met elkaar een sterke positie op de markt. 

Ben je geïnteresseerd om jouw digiborden via SIVON te laten inkopen? Neem dan contact met ons op via digiborden@sivon.nl. Op dinsdag 31 oktober is er een online informatiebijeenkomst over de inkoop van digiborden. Meld je hier aan.