terug

Ledendag

Bij goed onderwijs horen goede digitale voorzieningen. Voorzieningen die samen een uitdagende en veilige leer- en werkomgeving bieden voor alle leerlingen en leraren. Wat verstaan we eigenlijk onder ‘veilig’? Hoe bieden we een toegankelijke, toekomstbestendige onderwijsomgeving en bewapenen we ons tegelijkertijd tegen kwaadwillende buitenstaanders? Hoe bereiden we ons voor op een digitale wereld die in razend tempo verandert? Welke ondersteuning hebben scholen hierbij nodig? Deze en andere vragen belichten we graag met u tijdens onze SIVON ledendag op 18 november in Amersfoort. Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen én te ontdekken wat SIVON en haar leden voor elkaar kunnen betekenen. Als u een collega-bestuurder spreekt die (nog) geen lid is, nodig haar of hem van harte uit!

Programma

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.
Om 11.00 uur starten we met het programma met Ethical hacker en cybersecurity specialist Ismael Ahmidout.

Vanaf 12.00 uur laten we een onderwijsbestuurder aan het woord over zijn visie op privacy en veiligheid en vertellen SIVON-medewerkers over het normenkader en het plan Regie op ict en wat dit betekent voor het onderwijs.

Voor de lunch gaan we in groepjes uiteen om verder te praten over privacy en veiligheid op uw scholen en laten we u (nader) kennismaken met de diensten van SIVON.

Rond 13.45 uur eindigt de ledendag.

Datum en locatie

Datum: 18 november

Tijd: inloop vanaf 10.30 uur. Programma van 11.00 tot 13.45 uur (inclusief lunch)

Locatie: Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F, 3812 BH Amersfoort. Dit is op loopafstand van het Centraal Station Amersfoort.

De inschrijving is gesloten.