Communities

Onze leden en experts hebben veel kennis in huis. Dat delen we graag met elkaar in SIVON-communities. Praat mee over thema’s als IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen. 

Heeft u vragen over informatiebeveiliging en privacy (IBP) en wilt u in gesprek met collega’s? Of wilt u SIVON-diensten gebruiken en de ervaringen van anderen daarover weten?

In de SIVON-communities voor IBP, ict-voorzieningen en leermiddelen stelt u al uw vragen. Leden van SIVON of experts beantwoorden deze. Ook gaat u in de communities met elkaar in gesprek en wisselt u kennis uit. Denk aan het delen van praktijkvoorbeelden, actuele vraagstukken of innovatieve ideeën. 

Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy

Praat mee over IBP in het besloten Netwerk IBP. Binnen dit netwerk kan iedereen die zich in het po en vo met IBP bezighoudt kennis uitwisselen, documenten delen en met elkaar in gesprek. Bent u nog geen lid van de groep of wilt u meer informatie? Lees dan meer over het Netwerk IBP of meld u aan via het aanmeldformulier.

Deel kennis met andere schoolbestuurders

Om kennis met elkaar te delen en elkaar vragen te kunnen stellen over alles rondom digitaliseringsvraagstukken in het onderwijs hebben wij op LinkedIn een besloten groep aangemaakt. Met deze groep creëren we een besloten online omgeving voor leden om elkaar vragen te stellen en kennis uit te wisselen. Alleen SIVON leden worden toegelaten tot deze groep. Wilt u meepraten, uw kennisdelen of een vraag stellen en bent u SIVON lid, meld u aan

LinkedIn SIVON

Op de LinkedIn-pagina van SIVON leest u actuele artikelen en praktijkvoorbeelden en kunt u tips en kennis delen. Wilt u niets missen? Volg dan de LinkedIn-pagina van SIVON.